کربوکسی تراپی

کربوکسی تراپی برای جای جوش و روش انجام آن

کربوکسی تراپی برای جای جوش و روش انجام آن

کربوکسی تراپی برای جای جوش یک روش بسیار موثر و غیر تهاجمی است که هم برای خانم ها و هم برای آقایان مورد استفاده قرار می گیرد. این روش باعث می شود که جای جوش های قدیمی که از دوران بلوغ روی صورت جا مانده اند، تا حد خیلی زیادی از بین بروند. روش های زیادی برای از بین بردن لکه ها و جای جوش های قدیمی وجود دارند که کربوکسی تراپی یکی از بهترین آنهاست. در ادامه، به صورت مفصل درباره این روش صحبت خواهیم کرد و توضیح می دهیم که چگونه انجام می شود و تقریباً باید چقدر برای انجام آن هزینه کنید. 

کربوکسی تراپی برای جای جوش چیست؟

کربوکسی برای جای جوش در واقع به روشی گفته می شود که با وارد کردن دی اکسید کربن به پوست، گردش خون را در پوست افزایش می دهند که این موضوع باعث افزایش کلاژن سازی می شود. در نتیجه این امر، کلاژن بیشتر در پوست موجب می شود که مشکلات پوستی تا حد خیلی زیادی از بین بروند و بافت پوست درمان شود. 

نحوه انجام کربوکسی تراپی برای جای جوش

نحوه انجام کربوکسی تراپی صورت برای جای جوش به این صورت است که پزشک با تزریق کربن دی اکسید به قسمت زیر جلدی پوست، کلاژن سازی را در پوست تقویت می کند. کل این عمل بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه به طول می انجامد و یک عمل کاملا غیر تهاجمی و سرپایی محسوب می شود. 

نحوه انجام کربوکسی تراپی برای جای جوش

در این روش، در یک مخزن مقداری گاز کربن دی اکسید قرار می دهند که از طریق لوله های پلاستیکی به سوزن وصل شده اند. پزشک متخصص موقع تزریق این گاز، به طور کامل می تواند خروجی گاز به پوست را تعیین کند و بسته به شرایط پوستی، آن را کاهش یا افزایش دهد. توجه داشته باشید که فیلترهایی در این مخزن وجود دارند که همه ناخالصی های گاز کربن دی اکسید را می گیرند و به همین دلیل هم هیچ مشکلی برای پوست به وجود نمی آورند. 

هزینه کربوکسی تراپی جای جوش چقدر است؟

هزینه کربوکسی تراپی جای جوش تا حد خیلی زیادی به میزان استفاده از این گاز و تزریق آن بستگی دارد. برای مثال، هرچه شرایط پوستی فرد وخیم تر باشد، باید از گاز کربن دی اکسید بیشتری برای او استفاده شود و طبیعتا هزینه اون نیز افزایش پیدا می کند. این در حالی است که اگر جای جوش های خیلی شدیدی در پوست افراد وجود نداشته باشد، با هزینه کمتر هم می توان این عمل را انجام داد. 

هزینه کربوکسی تراپی جای جوش چقدر است؟

علاوه بر این، میزان تخصص پزشک و کیفیت کلینیک مورد نظر نیز می تواند این هزینه را تعیین کند. شما می توانید کربوکسی تراپی برای رفع جای جوش را با هزینه بسیار منطقی در رزت کلینیک انجام دهید و مطمئن باشید که این کار توسط پزشکان کاملاً متخصص و مواد مدرن انجام می شود. 

عوارض کربوکسی برای جای جوش

اگر پزشک متخصص کربوکسی تراپی را انجام دهد، هیچگونه عوارض شدیدی برای شما به وجود نخواهد آمد. حتی شاید برای شما جالب باشد که موقع تزریق گاز کربن دی اکسید هم احساس درد شدیدی نخواهید داشت. اگر پوست شما خیلی حساس باشد، پزشک می تواند از یک بی حسی موضعی برای بی حس کردن ناحیه تحت درمان استفاده کند. از این رو، می توانید با خیال راحت از این روش برای رفع جای جوش های خود استفاده کنید. 

ماندگاری کربوکسی تراپی جای جوش

برای این که کربوکسی تراپی جای جوش ماندگاری بیشتری داشته باشد، باید نکات بعد از این عمل را رعایت کنید و البته یک تغذیه سالم داشته باشید. به علاوه، داشتن فعالیت بدنی مستمر و ورزش کردن نیز می تواند به روند بهبودی شما کمک کند. به طور معمول، بعد از گذشت ۳ تا ۴ روز از این عمل، نتیجه آن را مشاهده خواهید کرد. بیشتر مواقع این روش می تواند تا ۶ ماه و یا حتی بیشتر هم ماندگاری داشته باشد. بعد از این بازه زمانی، می توانید برای تزریق مجدد کربوکسی تراپی به رزت کلینیک مراجعه کنید. 

تعداد جلسات کربوکسی تراپی برای جای جوش

تعداد جلسات شما برای رفع جای جوش در روش کربوکسی تراپی، تا حد خیلی زیادی به شرایط پوست و میزان جای جوش هایتان بستگی دارد. طبیعتاً اگر جای جوش های خیلی شدیدی داشته باشید، مجبور می شوید که تعداد جلسات بیشتری مراجعه کنید.

به طور کلی، پیشنهاد می شود که برای درمان جای جوش و رسیدن به نتیجه مطلوب، بین ۶ تا ۸ جلسه مراجعه کنید. تعداد جلسات و فواصل زمانی بین هر جلسه نیز توسط خود پزشک تعیین می شود و شما می توانید بعد از مشورت با پزشک، متوجه شوید که تقریباً باید چند جلسه برای انجام این عمل مراجعه کنید تا به بهترین نتیجه برسید. 

تعداد جلسات کربوکسی تراپی برای جای جوش

کربوکسی تراپی برای جای جوش برای چه کسانی مناسب نیست؟

بیشتر کسانی که جای جوش در صورت آنها ماندگار شده و اعتماد به نفس خود را از دست داده اند، می توانند از روش کربوکسی تراپی برای برطرف کردن این جای جوش ها استفاده کنند. با این حال، برخی از افراد شاید بهتر باشد که این عمل را انجام ندهند و یا حداقل تا پایان یک دوره خاص، آن را به تعویق بیندازند. به همین دلیل اگر شما نیز شرایط زیر را دارید، شاید بهتر باشد که قبل از کربوکسی تراپی برای رفع جای جوش، با پزشک متخصص خود مشورت کنید و کربوکسی تراپی را تا پایان دوره به تعویق بیندازید: 

  • خانم های باردار و شیرده و کسانی که به تازگی زایمان کرده اند. 
  • مبتلایان به بیماری های مغزی و نخاعی 
  • مبتلایان به بیماری های سرطان، مشکلات کلیوی و دیالیزی 
  • افرادی با زخم باز و فعال روی پوست خود 
  • مبتلایان بیماری های تنفسی 
  • کسانی که به مشکلات کم خونی مانند هموفیلی مبتلا هستند. 

سخن پایانی

در این مطلب به صورت مفصل درباره نحوه انجام کربوکسی تراپی برای جای جوش صحبت کردیم. همان طور که متوجه شدید، این عمل یکی از جدیدترین و مدرن ترین روش های رفع جای جوش شناخته می شود که تاثیر بسیار زیادی برای جوانسازی پوست دارد.

اگر شما هم بعد از دوره بلوغ و یا هر دوره دیگری در زندگی خود بیش از اندازه جوش زده اید و جای آنها در صورتتان ماندگار شده است، بهتر است هرچه سریع تر به دنبال راهی برای درمان آن باشید. برای انجام کربوکسی تراپی نیز می توانید به رزت کلینیک مراجعه کنید. ما پزشکان متخصصی داریم که با به روزترین دستگاه های جهان، این عمل را به صورت کاملا ایمن برای شما انجام می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *