کربوکسی تراپی

کربوکسی تراپی بهتره یا پلاژن تراپی؟ 4 تفاوت اصلی

کربوکسی تراپی بهتره یا پلاژن تراپی؟ 4 تفاوت اصلی

در میان روش های مختلف جوانسازی پوست، به نظر شما کربوکسی تراپی بهتره یا پلاژن تراپی؟ مهمترین تفاوت این دو روش این است که در کربوکسی تراپی گاز کربن دی اکسید و در پلاژن تراپی پلاسما و رادیو فرکانس به پوست وارد می شوند. با این حال، هدف مشترک در هر دوی این روش ها، افزایش کلاژن سازی و جوانسازی پوست است. در ادامه به صورت مفصل درباره هر یک از این روش های جوانسازی صحبت می کنیم و توضیح می دهیم که کدام یک از آنها گزینه مناسب تری برای شما هستند. 

به طور کلی، هر روش زیبایی ویژگی های مخصوص به خود را دارد. اغلب این روش ها دارای هدف مشترکی هستند و با استفاده از آنها می توانید پوست خود را جوان و لیفت کنید. اما این که کدام یک از این روش ها را انتخاب می کنید، اهمیت خیلی زیادی در نتیجه نهایی دارد. مهمترین موضوعی که می تواند به شما کمک کند تا بهتر بتوانید روش مناسب برای جوانسازی پوست را انتخاب کنید، مشورت با پزشک متخصص و توضیح کامل درباره شرایط پوستی است. به این منظور، اطلاعات زیر نیز می تواند کمک زیادی به شما کند.

کربوکسی تراپی چیست؟

کربوکسی تراپی به یک روش غیر تهاجمی برای جوانسازی پوست گفته می شود که در آن گاز کربن دی اکسید را به لایه های پوست تزریق می کنند. زمانی که این گاز وارد پوست می شود، خون رسانی افزایش پیدا کرده و با بیشتر شدن اکسیژن، کلاژن سازی آغاز می شود. در نتیجه، چین و چروک ها از بین می روند و کدری پوست نیز تا حد خیلی زیادی ناپدید می شود. 

کربوکسی تراپی چیست؟

موضوع جالب توجه درباره کربوکسی تراپی این است که از آن برای از بین بردن چربی اضافی پوست و سلولیت نیز استفاده می شود. این روش کاملا غیر تهاجمی بوده و هیچ برش و بخیه ای در آن به وجود نمی آید. به همین دلیل عوارض جانبی فوق العاده کمی دارد و اگر به کلینیک های معتبر مراجعه کنید، می توانید با خیال راحت آن را انجام دهید. 

پلاژن تراپی چیست؟

برای این که بهتر متوجه شوید کربوکسی تراپی بهتره یا پلاژن تراپی در این قسمت توضیح کوتاهی درباره روش دوم نیز ارائه می دهیم. همان طور که گفتیم، در پلاژن تراپی پلاسما و رادیو فرکانس (RF) را وارد لایه های زیرین پوست می کنند که باعث افزایش کلاژن سازی و خون رسانی پوست می شود. در نتیجه، هم چین و چروک ها از بین می روند و هم رنگ پوست روشن تر می شود. مهم ترین مزیت پلاژن تراپی این است که این مواد بدون تزریق و سوزن وارد پوست می شوند. 

پلاژن تراپی چیست؟

از روش پلاژن تراپی نیز مانند کربوکسی طرفی برای از بین بردن چین و چروک ها و روشن شدن پوست، رفع چربی های اضافی مانند غبغب و حتی درمان ریزش مو استفاده می کنند. علاوه بر این موارد، این روش به آبرسانی پوست شما کمک می کند و باعث می شود که پوستتان خیلی جوان تر و زیباتر به نظر برسد و حالت لیفت شده ای به خود بگیرد. 

تفاوت پلاژن تراپی و کربوکسی تراپی

هر دوی این روش ها گزینه های بسیار مناسبی برای جوانسازی و رفع چین و چروک های پوست هستند. با این حال، تفاوت هایی نیز با یکدیگر دارند که باید آنها را بیشتر بشناسید تا بتوانید گزینه مناسب تر را برای خود انتخاب کنید. در این قسمت چند مورد از تفاوت پلاژن تراپی و کربوکسی تراپی را نام می بریم: 

1. فرق نحوه انجام عمل پلاژن تراپی و کربوکسی تراپی

در روش کربوکسی تراپی گاز کربن دی اکسید را از طریق سوزن های بسیار نازکی به پوست وارد می کنند. این در حالی است که در پلاژن تراپی، از سوزن استفاده نمی شود و پلاسما و رادیو فرکانس را از طریق امواج رادیویی و بدون نیاز به تزریق سوزن به پوست، وارد پوست می کنند. 

2. تفاوت عوارض جانبی پلاژن تراپی و کربوکسی تراپی

از آنجا که در روش پلاژن تراپی سوزن به صورت مستقیم وارد پوست نمی شود، طبیعتاً عوارض جانبی و معایب کمتری هم دارد. برای مثال، در کربوکسی تراپی به خاطر ورود سوزن به پوست ممکن است تا چند روز در همان نواحی احساس سوزش، التهاب و قرمزی کنید که البته بعد از چند روز از بین می روند. این در حالی است که در پلاژن تراپی این عوارض به هیچ عنوان دیده نمی شود و خیلی غیر تهاجمی تر از کربوکسی تراپی است. 

3. فرق فناوری های مورد استفاده در پلاژن تراپی و کربوکسی تراپی 

اگرچه هر دوی این روش ها کاملاً جدید و مدرن هستند، اما فناوری های استفاده شده در پلاژن تراپی مدرن تر و پیشرفته تر است. مهم ترین دلیل این موضوع هم این است که این روش نیازی به تزریق نداشته و بدون این که سوزنی را مستقیماً وارد پوست کند، به جوانسازی پوست منجر می شود. به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می دهند که از پلاژن تراپی استفاده کنند تا مشکلی برایشان به وجود نیاید. 

4. تفاوت پلاژن تراپی و کربوکسی تراپی از نظر کاربرد

برای این که بهتر متوجه شوید کربوکسی تراپی بهتره یا پلاژن تراپی به کاربردهای آن نیز دقت داشته باشید. هر دوی این روش ها برای جوانسازی پوست و رفع چین و چروک ها مناسب هستند. با این حال، بیشتر پزشکان توصیه می کنند که برای از بین بردن چربی های اضافی پوست مانند غبغب از کربوکسی تراپی استفاده کنید. نکته جالب درباره کربوکسی تراپی این است که علاوه بر این که برای رفع چربی صورت مانند غبغب مورد استفاده قرار می گیرد، برای چربی های اضافی در نواحی مختلف بدن نیز کاربرد دارد. 

کربوکسی تراپی بهتره یا پلاژن تراپی؟

این که بگوییم کربوکسی تراپی بهتر است یا پلاژن تراپی به شرایط و سلیقه خود شما بستگی دارد. برای انتخاب یکی از این روش ها باید به موارد زیادی توجه کنید. برای مثال، نوع پوست شما اهمیت بسیار زیادی دارد. همچنین اگر آستانه درد شما بسیار پایین است و نمی توانید ورود سوزان به پوست خود را تحمل کنید، پلاژن تراپی گزینه بهتری است. 

از طرف دیگر، کربوکسی تراپی علاوه بر رفع چین و چروک های پوست، می تواند برای تسکین دردهای موضعی نیز مورد استفاده قرار بگیرد. تفاوت پلاژن تراپی و کربوکسی تراپی از نظر هزینه چندان تفاوتی نمی کند و این هزینه با توجه به تعداد جلسات مورد نیاز، ناحیه تحت درمان و شرایط پوستی تعیین می شود. به همین دلیل شما باید به پزشک مورد نظر خود مراجعه کنید و از او بپرسید که کدام روش برای شما مناسب تر است و هزینه آن تقریباً چقدر می شود. 

کربوکسی تراپی بهتره یا پلاژن تراپی؟

البته باید بدانید که میزان تخصص و تجربه پزشک، نوع کلینیک و امکاناتی که در آن مورد استفاده قرار گرفته است، اهمیت خیلی زیادی در تعیین این هزینه دارد. پیشنهاد می کنیم که به کلینیک های معتبر برای انجام هر یک از این روش ها مراجعه کنید تا هیچ مشکل پوستی برای شما به وجود نیاید. ما در رزت کلینیک انواع دستگاه های مورد نیاز برای پلاژن تراپی و مواد لازم برای کربوکسی تراپی را در اختیار شما قرار می دهیم و پزشکان کاملا متخصص و ماهر این عمل را برای شما انجام می دهند تا به بهترین نتیجه برسید. 

سخن پایانی

در این مطلب به طور کامل برای شما توضیح دادیم که کربوکسی تراپی بهتره یا پلاژن تراپی و ویژگی های هر یک چه مواردی هستند. همان طور که متوجه شدید، هر دوی این روش ها گزینه های بسیار موثر و کاربردی برای پوست شناخته می شوند. با این حال، این که شما کدام یک از این روش ها را انتخاب می کنید، تا حد خیلی زیادی به نوع پوستتان و توصیه پزشک بستگی دارد. به همین دلیل تنها کافی است که به کلینیک معتبری مراجعه کنید و از پزشک مشاوره بخواهید. فقط مطمئن شوید که پزشک مورد نظر شما تخصص کافی دارد و به کلینیک قابل اعتمادی برای انجام این عمل مراجعه کرده اید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *